Välj en sida

oM OSS

ASM El & Construction AB är en elfirma med utgångspunkt i Järfälla. Vi är ett företag med lång erfarenhet och gedigen kompetens, vilket gör oss till din trygga partner när det kommer till elarbeten. Hos oss arbetar flera olika typer av elektriker, så oavsett vad relaterat till el ditt ärende handlar om kommer vi att kunna hjälpa dig

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda service av högsta tänkbara standard till utmärkta priser. Det gör att vi skiljer oss från mängden gentemot andra elfirmor och till ett företag värt att satsa på!

Stora & små uppdrag

För oss spelar det inte någon roll om det är ett stort eller litet uppdrag, vi åtar oss uppdrag oberoende av skalan. Vi tar oss alltid an samtliga projekt med en lika stor entusiasm.

Kundnöjdhet

Nöjda kunder är väldigt centralt i vårt arbete. Oavsett vilken hjälp du behöver kommer vi arbeta med stort fokus på god service i kombination med effektivt och flexibelt arbete för att varje kund ska bli helt nöjd.

Tillgänglighet

Vår bas ligger i Järfälla. Du som kund behöver dock inte vara baserad i eller i närheten av just Järfälla för att kunna anlita oss. Vi är nämligen aktiva i alla delar av Stockholmsområdet.

Varmt välkommen till ASM El & Construction AB! Vi är företaget för dig som behöver hjälp av skickliga och erfarna elektriker som vet vad de sysslar med. 

ASM El & Construction AB
Vasagränd 13
177 53 Järfälla
Stockholms län
072-517 77 88
Org.nr: 559365-6175